torsdag 30 juni 2011

Har jag inget liv eller?

Bevisligen har jag inte haft något direkt socialt aktivt liv under hela juni. Själv tycker jag att jag har betett mig precis som vanligt men min juni läsning visar någonting helt annat då jag har slagit mitt egna läsrekord. Sen vill jag också igen påpeka att jag faktiskt har vinter här och kyligt. Inte hetta och värme som de flesta av er har just nu. Så jag tycker att det nog ändå är ganska legitimt att jag har hunnit med att läsa nästan tolv böcker i juni. Som tur är så är jag ju inte helt ensam om att vara läsgalen. Tack och lov!

Lästa böcker i juni:
Vampire Academy av Richelle Mead
Frostbite av Richelle Mead
Shadow kiss av Richelle Mead
Blood Promise av Richelle Mead
Ju fortare jag går, desto mindre är jag av Kjersti Annesdatter Skomsvold
Dead Reckoning av Charlaine Harris
The Summoning av Kelley Armstrong
The awakening av Kelley Armstrong
Kejsarn av Portugallien av Selma Lagerlöf
De andra sagornas bok av Emma Lundqvist
Tjärven av John Ajvide Lindqvist

Påbörjad: 
A discovery of witches av Deborah Harkness

8 kommentarer:

 1. Hehe :D

  (Hoppas du gillar boken förresten.)

  SvaraRadera
 2. Det låter verkligen härligt! :-)

  SvaraRadera
 3. Bra där!
  Själv har jag precis skrivit kvartalsrapport: 24 böcker på tre månader - ganska bra jobbat med tanke på att jobbet, ett toastmadame-uppdrag och man och barn tagit upp all min vakna tid. Jag vet inte när jag läste egentligen...?

  SvaraRadera
 4. Klart att du har! Och ett himla bra och berikat liv, om man ser till listan!

  SvaraRadera
 5. Fasiken, nu klantade jag till det. Det var jag som tycker att du har ett berikat liv! :-)

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 7. Evalinn: Helt fantastiskt härligt!

  Tess: Har för mig att jag svarade dig på den här kommentaren...kanske gjorde det på din blogg.
  I vilket fall som helst så tycker jag att 24 böcker på tre månader när man har man, barn och toastmadam-uppdrag är helt fantastiskt bra gjort:)

  Emma: Haha. Sanna ord från en bokälskare. Min sambo tycker dock något helt annat :)

  SvaraRadera