fredag 1 juli 2011

Tycka synd om...

Tycker så synd om mig själv nu för tillfället. Har fått någon konstig halsbakterieinfektion som tydligen tar en vecka att utreda och ligger här i sängen helt utslagen. Vill jobba, plugga, svara på kommentarer och skriva kommentarer men har inte riktigt ork. Åh vad det här är trist! Fast kan ju passa på nu att läsa ut Alla själars natt och påbörja In the woods av Tana French som jag varit så sugen på ett tag. So I´ll be back, säger jag med Arnold Scwazenegger-rösten som halsbakterieinfektionen har gett mig. 

l´ll be back.


9 kommentarer:

 1. Usch vad tråkigt, krya på dig. Tur att det finns böcker :)

  SvaraRadera
 2. Tack ska ni ha!!! Alltid uppiggande med lite medlidande utifrån :)
  Och visst är det tur att det finns böcker plus BBC:s Who do you think you are som jag sitter och frossar i nu.

  SvaraRadera
 3. Åh fy!! Krya på dig och bli frisk snart.

  SvaraRadera
 4. Många kryapådig från mig också.

  SvaraRadera
 5. Och från mig också. Men om du behåller din röst måste du börja sjunga i ett rockband ;)

  SvaraRadera
 6. Usch vad jobbigt, krya på dig!

  SvaraRadera
 7. Krya, krya! Ibland bara är det sådär.

  SvaraRadera
 8. Tack vad fina ni är och vad glad jag blir!!!
  Och ska försöka behålla terminator-rösten så jag kan bli rockstjärna sen :D

  SvaraRadera