måndag 6 juni 2011

Ett år fullt med penndueller

Det blir ingen doktorandtjänst för mig i år fast det är ingenting jag gråter över. Det var nämligen bara andra gången i rad jag sökte och jag räknat med att söka minst fyra-fem gånger. Konkurrensen är nämligen extremt hög. I samma veva som jag fick ett negativt svar fick jag även ett positivt svar från ett annat håll. Har ett nytt (nygammalt egentligen) roligt projekt på gång.
    Fast nu på grund av att jag inte ska doktorera i år, ska detta år ägnas åt att skriva. Den förbannade boken ska skrivas klart. Och visst är jag nu både peppad och skrivsugen. Till hjälp ska jag gå den där kursen i höst som jag tjatat om tidigare men även också har jag nu anmält mig till Pennfajten som är ett fantastiskt roligt alternativ av Sandra Löv och Augustin Erba. Pennfajten handlar om att få igång din kreativitet och väcka lusten för att skriva. Varje onsdag ger de ut en skrivövning som man har en vecka på sig att skriva på. Sen lämnas den in, läggs ut anonymt och konstruktivt kritiseras. Så här ska nu pennfajtas och pennduelleras hela året för mig. Ohej vad peppad jag är nu. 

Pennfajten finns även på twitter. Där snodde jag bilden ifrån.

2 kommentarer:

  1. Lycka till med ditt författande! /anna, och dagarna går...

    SvaraRadera
  2. Tack Anna :)

    Har fixat popup-fönster här nu. Hoppas det funkar bättre då men att kommentera.

    SvaraRadera