torsdag 23 juni 2011

Botar Midsommar med skräck

Den absolut jobbigaste dagen att bo utomlands för mig är just Midsommar. Det finns nog ingen dag som jag tycker bättre om. Runt julen längtar jag också alltid hem med då är det ofta varmt och jag ligger oftast då i poolen med en kall öl när jag beklagar mig. På Midsommarafton här i Argentina, ja då är det bara vinter, fuktigt och kallt. 
     Den optimala platsen att vara på för mig på Midsommar är antingen på Västgötaslätten eller i Stockholms Skärgård oavsett väder och det gör alltid lite ont i hjärtat varje år jag sitter här borta på Midsommar och tänker på hur fint ni alla kommer ha det. Därför ska jag i år bota min hemlängtan och skärgårdslust med skräck och zombisar. Imorgon tar jag en paus från mina vampyrer och tar mig mentalt längst ut i Stockholms Skärgård för att möta det här:
Känn på den du midsommarhemlängtan!

2 kommentarer:

  1. Ja, sugen på att fira misdaommar blir man ju inte med den här boken. Men bra är den!!!

    SvaraRadera
  2. Nej, den botade verkligen all midsommarsug som jag hade. Och visst håller jag med! Helt fantastiskt bra är den!!

    SvaraRadera