fredag 24 juni 2011

Önskar Glad Midsommar (med bokköp till mig själv)

Blir inte direkt mycket midsommarfirande här borta som redan nämnts. Däremot vill jag önska er en härlig midsommarhelg med mycket kärlek och kanske lite litteratur i hängmattan.
     Själv så har jag gjort en helt fantastisk upptäckt. Har nämligen hittat en ny bokhandelssite på nätet som inte bara levererar begagnade böcker över hela världen gratis, de är miljövänliga och donerar en viss del av sin vinst till bra organisationer. Inte nog med det, de har även litteratur som jag omöjligt har fått tag på innan.
     Så för att testa dem beställde jag två böcker för hela tio dollar. En bok för mitt egna nöjes skull och en till en av mina kommande höstkurser.


En bok på deckarlistan inhandlad.

8 kommentarer:

 1. YAY!
  Tack for tipset, jag sag det pa bloggen, jag hade ingen aning! Det har kommer att bli underbart!!

  SvaraRadera
 2. Väldigt bra tips! Inte för att jag behöver fler böcker, men som du säger kanske man ska börja ladda för hösten. Det finns ju alltid ett skäl att köpa en bra bok!

  SvaraRadera
 3. Roligt att ni blir lika glada som jag över upptäckten plus att jag kunde dela med mig.

  Emma: ja nu jäklar kan du beställa böcker :)

  Enligt O: Visst är det fantastiskt! Samt en bok till kan man alltid försöka trycka in i hyllan :)

  SvaraRadera
 4. Verkligen en bokhandel att försjunka sig i!!! Tack för tipset! Bra böcker du inhandlat!

  SvaraRadera
 5. Farligt, farligt. De dignande bokhyllorna i kombination med den tomt ekande plånboken tycker det var sådär bra med ett superbt tips om en icke tidigare skådad nätbokhandel...

  Ps. Jag personligen tyckte förstås att det var jättebra, tack för tipset! :)

  SvaraRadera
 6. Boktok73: Visst är det en fin bokhandel! Totalt livsfarlig bara. Borde nästan ha en varningstriangel på startsidan :)

  Lisa: Haha, känner igen känslan. Själv kan jag skylla på att det finns så få bokhandlar som levererat hit till Argentina plus har gratis frakt. Fast sen kan man också skylla på att de är billiga och miljövänliga...som sagt, riktigt farlig bokhandel...

  SvaraRadera
 7. Sharp Ojects är riktigt, riktigt bra!

  SvaraRadera
 8. Härligt :) Jag väntar på boken med spänning!!

  SvaraRadera