måndag 2 maj 2011

Läsplanering: Maj

Jag tänkte att jag gör som enligt O och denna månad skulle försöka ge mig på någonting så vågat som att planera min läsning. Jag känner nämligen att jag har varit lite väl ostrukturerad innan och faktiskt prioriterat läsningen framför allt annat, vilket inte är fy skam men totalt oansvarigt av mig. Misstänker att läslistan kommer ändras efter hand men än så länge planerar jag att maj månad kommer se ut så här (eng. titel innebär läsning på eng.):

Anne och Even Holt: Flimmer
Frances Hodgson Burnett: The Secret Garden
Elsie Johansson: Mosippan
Selma Lagerlöf: Kejsaren av Portugallien
Maria Gripe: Skuggan över stenbänken
Elin Wägner: Norrtullsligan
Maggie Stiefvater: Shiver
Maggie Stiefvater: Linger

1 kommentar:

  1. Ärligt talat tycker jag om de flesta han har skrivit. Man blir liksom aldrig besviken och det är ett bra betyg =) Du kan testa läsa "Mörkret faller" om du vill. Berätta gärna vad du tyckte =)

    SvaraRadera