måndag 2 maj 2011

Käpprätt åt skogen

Äsch! Den här läslistan som jag planerade för denna månad har redan gått åt skogen. Upptäckte precis att elib har två böcker som jag väldigt gärna vill läsa plus att boktagen fick mig väldigt sugen på att läsa Koontz. Så nu ser listan ut så här med de "säkra" böckerna, de "osäkra" böckerna som jag kommer skjuta upp en månad och med tre nya bubblare:

Säkra:
Anne och Even Holt: Flimmer
Frances Hodgson Burnett: The Secret Garden

Selma Lagerlöf: Kejsaren av Portugallien
                    Maria Gripe: Skuggan över stenbänken
                    Maggie Stiefvater: Shiver

Osäkra:
Maggie Stiefvater: Linger
Elsie Johansson: Mosippan
Elin Wägner: Norrtullsligan


Bubblare:
Amanda Hellberg Döden på en blek häst 
Åsa Schwarz Och fjättra Lilith i kedjor  
Koontz Darkfall     

2 kommentarer:

  1. Ah, vad bra att planera ordentligt, det bord ejag lara mig att gora med min lasning. Kanske skulle hjalpa till att undvika svackor som ibland kommer? Om man direkt vet vad man skall suga tag i, liksom?

    SvaraRadera
  2. Ja, jag tänkte att det vore bra att testa ha någon slags läslista men jag misstänker att den kommer ändra sig konstant. Fast nu vet jag i alla fall vilka jag vill läsa först typ :)

    SvaraRadera