tisdag 3 maj 2011

Ett levande ljus, ett badkar och en god bok

Det här är egentligen inget direkt vettigt inlägg. Vill nog mest bara beklaga mig lite. För när ni går omkring och tänker ut eran sommarläsning så går jag omkring och fryser. För vintern har kommit till Argentina och det är kallt. Därför finns det nu bara en sak att göra ikväll. Tända lite levande ljus, fylla upp badkaret till bredden och lägga mig i med min senaste läsning och första boken på maj-läslistan. Nämligen The secret garden av Frances Hodgson Burnett. Därefter blir det nog varm choklad med liten skvätt mörk rom i. Något skoj måste man väl få ha i vinterkylan.

5 kommentarer:

 1. Ucsh och fy för vintern :( trodde våren/sommaren var över här i Sverige idag för i eftermiddags snöade det, men som tur är smälte det bort fort. Ja ett skvätt rom i chokladen värmer gott :)

  SvaraRadera
 2. Jag hörde att ni hade det ruggit hemma idag också. Fy sjutton! Men tur att det smälte. Annars får du också ta en kopp varm choklad med en liten skvätt i ;)

  SvaraRadera
 3. Då svarar jag på ditt "inte direkt vettiga inlägg" med en inte direkt vettig kommentar: Jag vill också ha ett badkar att fylla till bredden =)

  SvaraRadera
 4. Jippi! Nu tror jag att även jag kan kommentera! :-) Igår sprang jag Vårruset och hade alldeles för lite kläder att ta på mig efteråt. Det vara bara 6-7 grader. Då gjorde jag som du, när jag kom hem. Superskönt.

  SvaraRadera
 5. Åh vad bra att det fungerade, Fru E :)Och vad fantastiskt bra av dig att springa Vårruset!! Då var du helt klart värd bok-och-badlyx efteråt.

  Boktagen: Tycker din kommentar var absolut vettigt. Att du inte har badkar är dock mindre vettigt ;) (Fast varm choklad med en skvätt rom i kan du kanske lyxa till med ändå!?)

  SvaraRadera