tisdag 10 maj 2011

Läskaos

Ni vet den där läsplaneringen inför maj månad som jag skrev om för någon vecka sedan och som sedan gick åt skogen...? Den är o totalkaos nu. Elib har nämligen uppdaterat sitt lånebibliotek med Cirkeln av Sara Bergmark Elfgren och Mats Strandberg och De ickesynliga av Fredrik Härén. Vilket har lett till att jag har drabbats av ett läsbegär. Tror ändå att jag kommer fortsätta med läsplaneringen varje månad. För på så sätt dokumenterar jag i alla fall de böcker som jag vill läsa. Någon ordning måste det ju vara i kaoset.

Ja just det. Sen läser jag ju två andra böcker som finns här i högerspalten för tillfället som inte ens var med på ett hörn i majs läsplanering. Ja, ja, så kan det gå.

2 kommentarer:

  1. Heja dig! Men låt lusten fortsätta styra lite också. Må läslusen gödas :)

    SvaraRadera
  2. O ja! Det har du alldeles rätt i :)

    SvaraRadera