fredag 13 maj 2011

Dumma blogger

Blogger har blivit tokigt här hos mig idag och inlägg har försvunnit. Som tur är så fungerar det ju att skicka inlägg från gmail om och när jag blir inläggs-desperat men skulle bara villa nämna att jag inte raderat inlägg med kommentarer som jag tänkt svara på idag. Kan inte ens logga in.

Det som är positivt är att jag kan spendera lite mer tid till att läsa idag. Inget ont som inte för något gott med sig.

UPPDATERING: Tji fick jag när jag trodde att inläggen kunde skrivas från gmail. Är rätt sur nu över att gårdagens inlägg försvunnit plus kommentarerna men skit samma.   

2 kommentarer:

  1. Tur att inläggen kom tillbaka. Kommentarerna till inläggen försvann, men inläggen är i alal fall där! Tråkigt när det blir så där, men så är det ju med datorernas värld!

    SvaraRadera
  2. Ja, trist det där. Men nu märker jag att även kommentarerna kommer tillbaka. I alla fall några :)

    SvaraRadera