måndag 25 april 2011

Stör ej - bok läses

Så känns det för tillfället. Jag kan inte slita mig från min bok. Under hela påskhelgen, förutom en fantastisk bloggstafett av enligt O, påskmiddag och en hel del påskchokladmumsande så har jag läst. Nu har jag inte bara läst en bok utan tre. Hur i hela friden det gick till undrar jag också men slita mig från dem har jag inte kunnat göra. Det är en härlig känsla, den där känslan som gör att man bara vill veta mer och som gör att man till och med drömmer om sin bok. De tre böcker som jag har hunnit med har även varit extremt olika varandra. Den sista är jag dock inte riktigt klar med så jag återkommer när jag känner mig mer...när jag har läst klart. 


3 kommentarer:

 1. Åh vad det ser härligt ut. En perfekt sysselsättning:)

  SvaraRadera
 2. Oh ja, men också alldeles livsfarlig. Har inte fått någonting gjort idag :)

  SvaraRadera
 3. Ska bli spännande att se vilka böcker det kan vara :-)

  // Annika (http://alkb.se)

  SvaraRadera