tisdag 22 februari 2011

Ilandslyxproblem

Med tanke på att jag bor i ett land som faktiskt befinner sig i tredje världen, kanske det här problemet jag har inte ens borde uttalas men det här med att börja läsa bokserier...är det bara jag som har detta problem? Nämligen om jag påbörjar en bokserie så vill jag så snabbt som möjligt ta mig igenom alla böckerna i serien på en och samma gång. Jag hinner inte riktigt njuta av böckerna utan läser dem som om jag var den där tjocka och glupska ungen i Charlie och Chokladfabriken. Ni vet han som trycker i sig så mycket choklad han bara kan. Sen hjälper det inte riktigt att jag har en hög stapel med andra böcker av andra författare som väntar på mig. Min lösning till detta glupska snabbläsande är att lyssna på bokserierna medan jag befinner mig på löp-bandet på gymmet. Vilket i sin tur innebär att jag vill befinna mig på gymmet hela tiden. Det kanske inte är någonting jag ska gråta över men inte bara känner jag att jag inte riktigt tar in böckerna, jag får heller ingenting annat viktigt gjort, typ jobb, eftersom jag jobbar hemifrån
        Egentligen har jag ingenting viktigt att säga med det här. Förutom att jag mest är irriterad av min egen lässtress och tack och lov för att ljudböcker finns. Lösningen kanske vore att sluta läsa bokserier helt och hållet eller kanske skaffa mig ett jobb som bokserierecensent.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar