tisdag 22 februari 2011

Swengelska och kurs i hur man skriver historiska romaner

Problem man kan ha som utlandssvensk ibland är att det kan vara svårt att hantera flera språk på samma gång. Därför smyger det in sådana här lustiga saker ibland som i mitt förra inlägg. Kalle och Chokladfabriken heter boken såklart på svenska och inget annat.
           Däremot medan jag ändå är här kan det vara bra att tipsa mig själv (och kanske någon annan) om den fantastiska sommar kursen: Att skriva Historiska Romaner på Linneuniversitetet. Ja, det är en distanskurs och ja, den är på halvtid. Själv gick jag denna kurs förra sommaren och kan stark rekommendera den. Om du redan skriver på en roman så ger denna kurs inget extra arbete alls utan snarare hjälper ditt skrivande. Själv hoppas jag nämligen kunna gå fortsättningskursen till hösten om jag hinner med. På denna kurs hittar du inte bara andra fantastiska författaraspiranter utan blir inspirerad, motiverad och något som jag själv stark gillade; du får ditt skrivande och ditt arbete kritiserat.
           Jag känner väldigt mycket kärlek till Linneuniversitetet för att de erbjuder en sådan fantastiskt fin kurs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar