tisdag 31 juli 2018

A new beginning - Stora steg för en liten bloggJag tog ett stort beslut för ett tag sedan, vilken var att om jag börjar blogga igen så ska jag göra det på riktigt. Fast vad innebär det egentligen att "blogga på riktigt"? Ja, det visste inte jag heller då jag bestämde mig för att göra det men nu, efter mycket betänksamhet, så vet jag och jag vill dela med mig av det till er så ni vet vad ni kommer ge er in på när ni klickar er in på min blogg: 

1: Hålla en viss tematisk linje. 
Ok, check! Inte så svårt antar jag då jag mest skriver om böcker och läsning så det borde inte vara direkt svårt att fixa. 

2. Ha en viss återkommande struktur.
Detta innebär att jag vill kunna ha återkommande inlägg som återkommer kanske en gång i veckan eller en gång i månaden eller liknande. Jag har flera idéer på lut så det är på gång.

3. Intervjuer
Jag är enormt sugen på och intresserad av att intervjua, författare, bloggare, poddare, förläggare och allt som har med skrivandets konst att göra. Detta är av stort intresse för mig så jag hoppas verkligen att jag ska kunna lyckas med detta. 

4. Samarbeten & marknadsföring
Ta det stora steget ut och samarbeta med olika företag. Detta innebär dock att jag kommer göra reklam här på bloggen och för att alltid ha varit hemskt negativ mot reklam, till att göra reklam för det som jag kan stå för, är ett stort steg för mig. Sen att marknadsföra mig själv. Läsa på, vara smart och hitta roliga sätt att marknadsföra mig själv.

5. Ha roligt!
Ha så förbaskat roligt och skriva om det jag tycker är intressant, spännande, läskigt och absolut inte skriva om det jag tycker är trist.

Fem punkter som egentligen inte är så svårt att hålla (även om jag nu sitter och svettas över vad i hela friden cookie policys går ut på) och jag har gett mig själva fan på att skoj ska jag iallafall ha. För just nu har jag lyxen att faktiskt ha tiden över till att sitta här. Vilket är första gången på nästan tio år. Så om det sitter någon där ute i sfären och vill lägga till något i min lista eller har förslag så får ni mer än gärna höra av er till mig på info@lingonhjarta.com. 

Häpp och välkomna!

            

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar