torsdag 16 juli 2015

I am back!

Det kanske ni redan har märkt men hej hej hej på er! Lusten sprudlar och mitt lilla kontor är inrett och nu finns det även lite tid för skrivande. Lingonkarten är över sex månader, jag har gått tillbaka till lite kontorstid och jobbar nu inte enbart hemifrån med bebis på ena armen och andra armen som försöker nå datorn (hade nästan kunnat få döda för att få vara lite mammaledig hemma i Sverige) utan jag har fått lite egentid helt plötsligt. Och den vill jag spendera med er! Har så mycket idéer och så mycket skrivlust att jag helst vill skriva allt på en och samma gång. Fast i och med att det inte går så skriver jag nu istället flera inlägg samtidigt.
     Så hej på er! Det är helt underbart att kunna vara tillbaka på riktigt!


4 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka! Ser fram emot att läsa allt du sprutar ur dig :)

  SvaraRadera
 2. Välkommen tillbaka!! Ser fram emot att få läsa de där inläggen du skriver på! :D För egen del har jag också startar om och dessutom flyttat min blogg, numera finns jag på skuggornasbibliotek.wordpress.com.

  SvaraRadera
 3. Woho! Välkommen tillbaka :D Har saknat dina inlägg!

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket!! Vad fina ni är! <3 Håller också på att läsa ikapp allt ni har hunnit skriva och hittar en massa härligt att läsa :D

  SvaraRadera