onsdag 15 juli 2015

Bokhyllefröjd!

Min älskade bokhylla! Som jag har väntat på dig i flera år. Och här är du äntligen!

Som jag har pysslat med mitt lilla kontor. Det har målats och putsats och satts upp hyllor och ordnat belysning och framför allt har det valts tema. Kanske föga förvånat så blev det naturtema i mitt kontor och bokhylleväggen blev mossgrön. Och vad jag har grejat med böckerna! Ser det tunt ut tycker ni? Det är bara för att jag har lagt in böcker efter magkänsla och kärlek (och bara presenterar två hyllor så länge tills jag är riktigt nöjd med de andra). Vissa böcker behöver luft och rymd för sin storhet och det är även precis så som jag har sorterat in mina böcker också. Min bokhylla behöver inspirera och skapa en viss känsla. Totalt kaos för andra människor men för den här boknörden fullkomligt vettigt. De andra böckerna som än så länge inte fått plats får ligga i bokhögar och invänta sin egna hylla. Så enkelt är det bara. 

Stephen King har fått en egen liten hylla. Det ser dock ut som om jag jag extremt få King-böcker nu. Det måste jag göra något åt på direkten.
Även en spökhörna håller på att ordnas men än så länge är det mest de här två som får visa vägen.

Allting har sin tid. Men glad är jag. Och här sitter jag nu och spinner.5 kommentarer:

 1. Vad fint! Jag är ju dock en av de där som tycker att luft i bokhyllan är bortkastat utrymme :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha nej jag måste ha den rätta känslan i min bokhylla. Skulle den vara för packad då blir jag lite stressad.

   Radera
 2. Åh vad fint :) Håller också på att röja och omorganisera min bokhylla. Lägger nog också upp en bild så småningom. Instämmer i att ens bokhylla verkligen behöver kännas som ens *egen*. Inte som bibliotekets eller bokaffärens!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är helt fantastiskt roligt att omorganisera runt i hyllan. Ska bli roligt att se din hylla sen :)

   Radera