tisdag 2 december 2014

Bok-till-film-gif-tag

Hos ganska många bokbloggar har Bok-till-film-gif-taggen gått runt och själv hoppade jag nu på Eli läser och skrivers taggning som hon gjort till alla som vill hoppa på. Reglerna är så här (snodda från Elinas Bokliv):

Så här går det till: Varje person som blivit taggad får 7 filmatiseringar baserade på böcker som man sedan ska sätta en passande gif till baserat på vad man tycker om just den filmatiseringen. Filmerna kan vara sådana som är gamla, nya eller sådana som inte ens blivit släppta än (bara fantasin och förmågan att googla sätter gränserna!). Varje person som blir taggad får sedan tagga 5 personer och ge dem 7 filmatiseringar. Lycka till!
Själv utmanar jag ingen heller men längst ner kommer en lista med sju filmatiseringar av böcker så vill ni får ni gärna hoppa på. Själv låter jag bilderna få tala sitt tydliga språk.


CoralineTwilight
Hur du tränar din drake
StardustThe ShiningEmma/CluelessVi måste prata om KevinHär kommer listan om ni själva vill hänga på:
Gone Girl
The Fault in our Stars
The Notebook
Charlie and the Chocolate Factory
The Hobbit
The Perks of Being a Wallflower
The Time Travellers Wife

4 kommentarer:

 1. Haha, vilka bra! Håller absolut med om Twilight, delade känslor där... :) Kul att du ville hoppa på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja visst ger den delade känslor :) Älskar gifs så det var svårt att inte hoppa på :)

   Radera
 2. Svar
  1. Hahaha ja det krävdes mer än en till The Shining. Även om filmen och boken är ganska så olika så är de ju så otroligt bra och otäcka båda och får mig att mer eller mindre att reagera så där :)

   Radera