tisdag 7 oktober 2014

Tisdagspepp!

Det blev inte så mycket till morning glory i söndags då det bara har regnat hela helgen och luftfuktighet på 98% (fråga mig inte hur det fungerar för fattar inget gällande luftfuktighet mer än att kroppen blir helt knas). Även ugglorna höll sig borta i regnet och det enda som är fint när det regnar är att när det väl slutar låter det som rena rama jungeln hemma. Så det får bli lite tisdagspepp här på bloggen istället idag. För nu lyser solen, fikonträdet har fått frukt, jag har läsflyt även om det går extreeeeeemt långsamt och jordgubbarna har sin absolut bästa period nu. Så igår när jag hade en dålig dag så fick jag jordgubbar i massor serverat och det är inte fy skam det. Jag älskar den argentinska våren. Så prunkande, inspirerande och alldeles underbar. (När det inte regnar förstås...)


4 kommentarer: