torsdag 4 september 2014

Just nu!

Tydligen är det så att om man har en lingonkart växande i magen här i Argentina så måste man göra en herrans massa konstiga undersökningar som man absolut inte gör i normala fall i Sverige. Säga vad man vill om Argentina med fantastisk läkarvård har de. Har aldrig varit så genomstuderad i mitt liv sedan jag kom hit. Så nu sitter jag i ett laboratorium och får hänga här i två timmar. Ska jag vara ärlig så är det faktiskt riktigt trevligt för har världens bästa sällskap. Är helt galet kär i Claire och James och så glad över att jag helt hade missat de här böckerna innan. Fantastisk fluffig underhållning!

8 kommentarer:

 1. Visst är de!? Själv är jag saligen drunknad i tredje boken - Voyager. Har helst inte tid med jobb och sådana petitesser, skulle vilja ligga hemma i soffan och läsa läsa läsa läsa....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja de är ju så galet tjocka också ju. Man borde faktiskt få ledigt för att kunna läsa ut dem i den takt man vill :)

   Radera
 2. Tur att det finns böcker när man får vänta i ett väntrum, kramis

  SvaraRadera
 3. Det där med undersökningar var samma för mig när jag bodde i Portugal Ultraljud en gång i månaden och ju närmare det om så blev det ännu tätare. Tryggt men märkligt när man jämförde med kompisar som väntade sitt i Sverige.
  Claire och Jamie är kärlekshistorien jag aldrig tröttnar på. Är ju galet kul vilket uppsving boken fått nu när serien kommit. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh då vet du hur det är :D Jag hade även lite komplikationer de tre första månaderna så jag har gjort minst 10 ultraljud redan. I vecka 5 var det första och sedan har det bara plockat på. Det tar lite på krafterna att ta sig till alla undersökningar men JÖSSES vilken koll de har. Och vad galet ompysslad jag känner mig :) Faktiskt också väldigt märkligt jämfört med Sverige. Dock har jag en holländsk kollega som berättade att fram tills nu var man tvungen att föda hemifrån i Holland. Man hade liksom inget val. Hua!

   När det gäller serien så försöker jag passa på nu att läsa den innan jag ser serien. För serien bara måste man ju se :)

   Radera