onsdag 23 juli 2014

Fortsättning på Ugglelyckan

Alltså ni kommer väl ihåg ugglefamiljen som bor i mitt område och som jag tjatat om väldigt många gånger. Alltså ni vet, de här små söta fluffiga varelserna som tillåter mig få komma så nära dem, uggleföräldrarna som använder vår trädgård som jaktmarker och som så gärna hänger med oss i vår trädgård. Ni vet dem! Som jag är så upp över öronen kär i och som såg ut så här för några månader sedan:
     Nu har ju dock de här uggleungarna flyttat hemifrån för längesedan och vart de tog vägen och byggde bo de har vi inte haft en aning om faktiskt. Däremot har de inte slutat besöka oss lite då och då och nu äntligen vet vi varför. De har flyttat in i vår trädgård. I VÅR TRÄDGÅRD!!! Jag är så uppspelt över det här nu så att det inte är riktigt sant och upptäcktes faktiskt genom att de skrämde livet ur Herr Lingis igår. I och med att de är nattdjur och för att det är vinter här nu så har vi inte upptäckt detta innan då de också bor under marken men jag är så urbota glad just nu. Hur detta ska gå vet jag inte men vi kommer i allafall behandla dem som små kungar.


5 kommentarer:

 1. Åååååh, de är så fina! Och så roligt att de flyttat in hos er. Jag vill också ha egna ugglor som bor hos mig... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh ja det är verkligen en dröm!! Däremot vet jag inte hur de ska gå då de får ungar i och med att de är väldigt beskyddande av sina små men jag hoppas att de accepterar oss som husvärdar :D

   Radera
 2. Åh, herregud så mysigt!!

  SvaraRadera