måndag 5 maj 2014

Hej bloggen!

Jag har gått på sparlåga den senaste tiden och har verkligen inte hunnit med någonting men ibland är livet lite roligt och tar hand om saker och ting åt en. Typ! För nu har jag blivit beordrad att ligga hemma i sängen i minst en vecka av min läkare och får inte röra mig. Visserligen är det inget roligt att vara sjuk men jag är ändå såpass okej att jag kan läsa och se på TV-serier. Så det är ju även ett väldigt bra tillfälle att få fart på bloggen igen och om ni tittar in här i veckan så kommer det recensioner både på böcker och inlägg om TV-serier. Tills dess bjuder jag på en Sleepy Hollow bild som jag tog genom mitt fönster igår när dimman låg tät. Lite sur är jag dock för till vänster om det där trädet utan löv ni ser på bilden står det en stolpe. Och sekunden innan jag tog bilden satt det en uggla på den som precis attackerade något ätbart när jag tryckte på kameraknappen. 

Suck! 

Ibland är de bra snabba de där små rackarna. 


7 kommentarer:

 1. Typiskt! Men stämningsfull bild! Själv har jag också gått på sparlåga och tänkte också försöka komma ikapp med bloggandet den här veckan. Ser fram emot recensioner och hoppas du kryar på dig snabbt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack! Och visst är det jobbigt att ligga så långt efter. Har idag svara på mejl från hela våren och har bett tusen gånger om ursäkt för att jag varit så sen med svar. Men ibland hinner man bara inte med! Fast nu är jag snart tillbaka igen känner jag. Ser fram emot ditt bloggande och recenserade med :)

   Radera
  2. Nej man gör ju inte det, och det kan ju också vara bättre att erkänna för sig själv än fortsätta fast man inte orkar, ibland!

   Radera
 2. Hoppas du kryar på dig snabbt! Bra att ta vara på lästillfället om man ändå måste vara stilla :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket :) Och visst är det!

   Radera
 3. Sköt om dig noga nu och läs mycket,( behövde inte skriva det) Vad din ligga uggla var snabb, hahah, kramisar från mamsen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja ibland är de hemskt snabba! Men ibland kan de sitta länge och glo rakt in genom fönstret på en :)

   Radera