tisdag 1 oktober 2013

Lästa böcker i augusti och september

Tänk att jag glömde rapportera augustis lästa böcker här på bloggen. Det är nog första gången jag glömt det tror jag men här kommer i alla fall både augustis och septembers lästa böcker. Två helt fantastiska läsmånader och är lite stolt över att jag har hunnit läsa så här många fastän jag inte har haft någon riktig lästid.  

AUGUSTI
It av Stephen King
Before I Met You av Lisa Jewell
Snögloben av Amanda Hellberg
Det Hungriga Slottet av Isabella Nilsson
Insurgent av Veronica Roth

SEPTEMBER
Odödlig av S.J Bolton
Att de i tid må väckas av Frida  Arwen Rosesund
Gone Girl av Gillian Flynn
Betraktaren av Belinda Bauer
De skandalösa av Simona Ahrnstedt

4 kommentarer:

 1. Du har läst en del som jag också har varit sugen på ett tag nu :)

  SvaraRadera
 2. Gone girl ser jag fram emot att läsa under hösten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är en alldeles utmärkt höstbok tror jag :)

   Radera