fredag 13 september 2013

Jag vet att det är fredag men...

...och jag vet att det är en extra fantastiskt fredag då vi fått reda på att det kommer en ny Harry Potter film och även om jag är helt otroligt glad över detta så kan jag inte slita mig från en av världens bästa författare och sluta förundras över hennes fantastiskhet. Alltså ärligt talat! Den här boken är fantastisk! Helt otroligt fantastisk till och med. Jag älskar Gillian Flynn!

 

/Hälsningar från en som inte kan fler adjektiv än ordet "fantastisk".

10 kommentarer:

 1. Den här måste jag läsa då! :)

  SvaraRadera
 2. Har Flynns bok hemma och ser så mycket fram emot att läsa den.

  SvaraRadera
 3. Några synonymer till fantastisk: storartad, underbar, sagolik, oerhörd, fenomenal, fabulös, formidabel, enastående, obeskrivlig, makalös, lysande, toppen, otrolig, osannolik, overklig, sällsam, vidunderlig, omåttlig, enorm, svindlande, hissnande, underbar, strålande... :)

  Suck, jag måste verkligen ta och läsa den där Mörka platser som står och tjurar i bokhyllan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahaha, TACK :D Hon är så fantastiskt bra. Är helt säker på att du skulle gilla Mörka Platser. Den är så mörk, skitig och Kingig på något vis :)

   Radera
  2. Som av en händelse hittade jag detta i dag, just som jag faktiskt läst ut Mörka platser. Den är verkligen mörk och skitig, på något sätt gav den mörk och skitig ett ansikte. Även om jag inte kommer att sälla mig till tokhyllargänget så var den väldigt bra :)

   Radera
  3. Ja men visst är den underbar! Väldigt annorlunda. Själv var jag helt såld på den :)

   Radera
 4. Fantastisk är ett bra ord här. Jag avskyr eg. att hypa böcker för smak är så inviduellt, meeeen jag offrade en nattsömn för den här boken. Började slöläsa vid typ 23-tiden (misstag), och så kunde jag inte sluta. Flynns bästa enligt mig. Gav mig nytt hopp om thriller/deckar-genren. Smart upplagt, snyggt skrivet och sannerligen episk upplösning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja visst är hon helt fantastisk! Håller med om att hon har lyckats höja deckargenren för mig med. Absolut!
   (Kan nästan aldrig låta bli att hypa en bok som jag älskar. Vill alltid skrika ut min lycka om jag läst något bra men beundrar de som kan hålla på sig :D)

   Radera