onsdag 11 september 2013

Fem frågor, fem svar!

Jag blev utmanad av Monika för några dagar sedan att besvara fem frågor och så klart hänger jag på! 

 Vem inspirerade dig/uppmuntrade dig att börja blogga?
Ingen egentligen. Jag gillar att skriva och har haft flera bloggar tidigare men ingen som jag hållt fast vid förrän nu. Jag hade läst bokbloggar väldigt länge så slog till en dag och skapade min egna bokblogg. Och här är jag nu.

Hur väljer du ämnen att blogga om?
Finns det fler ämnen än böcker?

Vad vet de flesta inte om dig?
Oj, ni vet nog redan det mesta om mig men något jag kan nämna är att jag drömmer om att en dag få köra rally. Tänk vad skoj!

Vilka tre ord beskriver din stil bäst?
Vilken stil? Jag gillar ombyte så har nog inte direkt en specifik stil varken när det gäller bloggstill, kläd- eller personlighet. Min skrivstil däremot är ganska så slarvig, höhö.

Vad tycker du om att göra när du inte bloggar?
Läsa såklart! Helst under en korkek och samtidigt lukta på blommorna. Men jag älskar också att baka, påta i trädgården, spela datorspel/Wii/Playstation eller slappa med en bra film och ett glas vin. Vin fungerar för övrigt bra till allt ovanstående. 

Är så sen med att svara på utmaningen så ser att nästan alla blivit utmanade redan i bokbloggsvärlden. Så utmanar de som känner sig manade och hoppas på att någon antar den.

8 kommentarer:

 1. Intressant det där med rally. Min syster körde racing förr (på bana alltså), men jag tyckte det var hemskt att titta på :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad roligt! Men kanske du hade trivts bättre med att köra än titta. Inte lika nervöst kanske? :D Skulle också bli väldigt nervös om min syrra körde.

   Radera
 2. Kul. I barndomen så hade jag en dröm om att köra rally, men den försvann såsmåningom;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Den försvann aldrig för mig. Verkar så otroligt roligt :)

   Radera
 3. Ja, vin är bra på det sättet att det är flexibelt ;) Läsning och vin går dock inte ihop för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha nej man får akta sig lite för vinet när man läser. Det går bra för mig om jag smuttar på det. Annars är det somningsrisk :)

   Radera
 4. Bland det mysigaste som finns enligt mig är nog att krypa ihop under en filt så här på hösten med en bra bok och ett glas vin att småsmutta på lite då och då :)

  SvaraRadera