torsdag 22 augusti 2013

Läshöstens fantastiska början!

Så här fantastisk ser augusti läsmånad ut för mig just nu. Jag måste säga att det är en helt otroligt bra sätt att börja hösten på. Eller egentligen våren då i och med att jag befinner mig på södra halvklotet. Mitt enda problem är dock att jag vill läsa alla på en gång. Så just nu läser jag både Wolf Hall och Enders Spel samtidigt. Det går visserligen bra men ska nog sätta mig ner i helgen och läsa ut Enders Spel så jag kan koncentrera mig helt på Wolf Hall. Den behöver nämligen full koncentration då persongalleriet är ganska så stort och det händer en hel del. Men bra är den. Likaså Enders Spel som jag redan tjatat lite om. Fast sedan väntar ju böcker som jag längtat efter som en galning. Bra början på hösten. Mycket bra början och med tanke på vad jag redan har läst hos er andra bokbloggar så är jag inte ensam om att tycka det. Vilken litterär panghöst!


6 kommentarer:

 1. Kommer en hel del bra under hösten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men visst gör det! Listan är helt fasligt lång just nu :)

   Radera
 2. Massa bra böcker som kommer i höst! Hoppas man hinner med både plugg och nöjesläsning :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja man önskar ju verkligen det! Att man hinner med allt menar jag :)

   Radera
 3. Har höga förväntningar på Snögloben!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Maja Grå hade jag längtat efter jag med! Recensionen kommer denna vecka hoppas jag :)

   Radera