torsdag 22 augusti 2013

Skulle du överleva?

Jag hittade ett fantastiskt roligt zombie-apokalyp-söverlevnadstest igår hos ...med näsan i en bok som jag  mer eller mindre spammat mina vänner med sedan dess. Så tänkte att jag för vidare det här med. Själv fick jag 68% och känner mig ganska så stold över mina i alla fall hyfsade överlevnadschanser. Jag misstänker dock att jag hade klarat mig bättre om jag räddat mig själv istället för mina syskon i testet men lite medmänsklighet måste man ju ha om apokalypsen kommer...

13 kommentarer:

 1. Jag fick 58% :P Det ser inte så jättebra ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha du får bunkra upp lite mat hemma så kanske det går bättre :D

   Radera
 2. Svar
  1. Alltså över 60% är ju ganska bra överlevnadschanser måste jag ju säga :D

   Radera
 3. Ooo folk gillar mitt test. :)
  Ja, joo vill man ha bra på testet så är det bättre att skjuta kompisen i benet än att springa iväg tillsammans. Man är nog inte en så snäll människa om man får 100% på testet kan man säga. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh är det du som har gjort det? Helt fantastiskt roligt :D Jag tänkte väl det att om man var hårdhudad så skulle man överleva finfint. Men man vet aldrig. Kanske försvinner medmänskligheten den dagen man har en zombie efter sig :)

   Radera
  2. Förhoppningsvis försvinner inte medmänskligheten och man känner sig stolt, hygglig och att man har hjärtat på rätta stället när zombierna gnager på en och man sakta förvandlas till en pöl. Men en snäll pöl som en gång var en god människa. (TYCKTE ZOMBIERNA, HAHAHA!)

   Radera
  3. Hahahahaha! Ja då är man i allfall dubbelt så god. Helt klart något att sträva efter :D

   Radera
 4. Ha, ha jag fick 59 % och är ganska nöjd ändå. Jätteroligt att göra. Fick lov att maila länken till min kompis som är högskolelärare. Han ska låta sina elever läsa World War Z på en av sina litteraturkurser (engelska), så jag tyckte att han ska kräva att de tar testet inför bokläsningen. (Vore ju intressant om icke zombiebokläsare höjde sina överlevnadschanser efter att ha läst boken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha ja så klart man måste göra testen innan man läser World War Z. Hur ska man annars kunna förbereda sig. Som sagt så länge man har över 50% så har man ju ganska bra överlevnadschanser tycker jag :D

   Radera