lördag 3 augusti 2013

Just nu-inlägg nr 173.

Det finns en herrans massa just nu-inlägg på min blogg som ser ut precis så här har jag märkt. Ett foto på min frukost och den bok jag läser just då. Någon dag tänkte jag att det vore roligt att sammanställa alla dessa inlägg men såg precis att alla nästan ser exakt likadana ut så det kanske inte blir någon sådan sammanställning för det kanske inte är så intressant för varken er eller mig. Men jag har en fabläs för morgonen som koncept. Det finns inget bättre att vakna upp en arla morgon precis när solen är på väg upp och sätta sig med en kopp kaffe och bara njuta. Det ät något speciellt med morgonljuset och jag älskar den mänskliga tystnaden då bara jag och ett gäng fåglar är uppe och kanske någon annan dårfink som är lika galen i morgonen som jag. När jag var liten då var jag en riktigt sjusovare men någon gång med åldern så gick det över och förvandlades till raka motsatsen. Jag älskar morgonstunden! (Något som även märkt om man går in och ser på mina mappar på Pinterest då jag har just en mapp som heter Morning Glory och är dedikerad just till morgonstunden.) 
     Snart när vi flyttar ut till någonting som liknar ett litet litet grönt och konstiga djurbesökt bostadsområde på landet som är så långt ifrån Buenos Aires man kan komma utan att lida när man måste åka in till city, så har just ljuset varit någonting som har varit viktigt för mig och Herr Lingis. Så jag är ledsen att meddela att ni kommer nog få stå ut med sisådär 150 olika sådana här foton i framtiden här på bloggen. Jag kan bara inte hjälpa det.

6 kommentarer:

 1. Du får lägga upp så många sådana här inlägg som du vill. Jag är också helt tokig i morgonen, i alla fall när jag får vakna av mig själv. Det är väldigt speciellt att vara vaken själv och det bara är (nästan) helt tyst, bara naturliga ljud som fåglar eller vinden i träden :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad underbart att höra att jag är inte är ensam om mitt morgonvurmande :) Det är bland det bästa som finns att vakna av sig själv tidigt. Som små guldglimtsr i vardagen. Men ok, då ska jag vräka på med morgoninlägg här i framtiden:D

   Radera
 2. Hehe. Jag hade gärna velat vara en sådan som stiger upp tidigt och njuter av morgonen, för när jag faktiskt råkar gå upp tidigt så är det härligt! Problemet är att jag sällan tar mig upp så tidigt för det är ju så förbenat härligt att ligga kvar och dra sig också... Speciellt när det är kallt ute :P

  Hursomhelt kan du absolut vräka på med morgoninlägg och gärna med det där fina ljuset i :D Kanske det får mig att ta mig upp tidigt någon gång också ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha för mig är det så konstigt för det är bara på helgerna jag vill gå upp tidigt. På veckorna vill jag sova hur länge som helst. Väldigt konstigt det där men misstänker att det har någonting med det där tvånget att göra. Bara för att jag måste gå upp så vill jag ju så klart inte. Plus att på helgerna kan man ju dra omkring i mysbyxor hela dagen om man vill. Men jag ska absolut fortsätta sprida morgonglädje. Om en månad flyttar vi till "landet" (typ) då då hoppas jag på maffiga morgonljusinlägg :D

   Radera
  2. Haha, så kanske det är! ;) Åh, härligt att flytta ut i grönskan! (Även om själva flyttandet inte alltid är så kul...)

   Radera
  3. Åh ja det ska bli så skönt. Är så trött på bullret och trängseln. Vill bara sitta under en korkek och lukta på blommor hela dagarna :D

   Radera