onsdag 14 augusti 2013

Böcker som du antagligen inte läst av författare som du antagligen älskar!

Fick ett sådant fint tips igår på en länk till en artiken som heter 50 of the Best Books You Haven’t Read by Authors You Already Love. Nu måste jag dock erkänna att jag läst väldigt få av dessa författare och undrar nu lite om jag har missat något eller om jag bara är lite speciell i mina författarval. Jag är väldigt glad dock att Shirley Jackmans Hangsaman är med på listan. Den har jag trånat över ett bra tag nu.

jackson

6 kommentarer:

 1. Du har missat något.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja jag misstänker att du har helt rätt :)

   Radera
 2. Där var en del författare man kände igen, med okända böcker. Men faktiskt hade jag läst en av dem, The Armageddon Rag (Harmagedon rag) av George R.R. Martin för många herrans år sedan (1994) och älskade den. Jag blev väldigt förvirrad när alla plötsligt började prata om en George R.R. Martin och den där järntronen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä men se där! Jag blev riktigt förvånad när jag såg den. Kommer du ihåg om du gillade den?

   Radera
  2. Jag älskade den :) Det är egentligen det enda jag minns, men jag vet att jag ville läsa mer av honom redan då.

   Radera
  3. Åh vad härligt! Mycket bra tecken :D

   Radera