lördag 27 juli 2013

Saturday bargain books!

Bland det mest irriterande som finns är när man går in på Amazon och ser Kindle Daily Deals och blir jätteglad för att en bok som man vill ha är nästan gratis, för att sedan upptäcka att just det erbjudandet inte gäller för just dig i det område du bor i. Mig händer det väldigt ofta vilket brukar leda till en lång ramsa svordomar. Idag däremot finns det massor av Kindle Daily Deals och jag har hittat två böcker som inte bara är billiga i alla områden utan böcker som man måste läsa:
The Thirteenth Tale är en av mina absoluta favoritböcker någonsin. Så har ni inte läst den så rekommenderar jag den starkt. Tänk er, gotiska miljöer, spöken, mörka familjehistorier och tvillingar. Så fantastisk bok! Här hittar man den.

Wool är en postapolkalyptisk bok som jag har sneglat lite på tidigare men som Skuggornas Bibliotek rekommenderade igår och som idag finns nästan gratis på Amazon. Det kan ju inte bara vara en slump? Nästan så att man måste slå till genast.

4 kommentarer:

 1. Den trettonde historien var det länge sedan jag läste, när jag har fått eget och fått upp mina böcker igen så får jag ta och läsa om den tror jag. Jag minns att jag verkligen gillade den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag vill också läsa om den. Men du har sett att hon kommer med en ny va? :D :D

   Radera
 2. Wool såg jag i alla bokställ nu när jag var i England. Behöver jag nämna att jag blev rejält nyfiken?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha här har den inte dykt upp alls än men däremot har jag sett namnet dyka upp lite här och där. Är väldans nyfiken jag med :)

   Radera