onsdag 12 juni 2013

Lika som bär!

Nordsteds har en fin tävling på gång som jag tycker ni ska in och kika på för man kan vinna fina priser. Jag blev dock väldigt distraherad av en av vinsternas fina omslag som ser exakt ut som en annan bok jag skrev om ganska så nyligen...

Omslagsbild: SpringflodenThe Unquiet
Sjukt snyggt omslag för övrigt. Det är nästan så jag vill börja samla på böcker som har samma eller liknande omslag nu men sedan fanns även boken Den sista dagen i December med i tävlingen som fick mig att tänka på Niel Gaimans nya. Det är något med vattenbokomslag. En hylla fylld med vattenomslags-böcker kanske? Tål att tänkas på...

Omslagsbild: Den sista dagen i december

3 kommentarer:

 1. Ibland använder förlagen definitivt samma bilder som de bara stylat olika. De två översta böckerna är det ju exakt samma tjej på. Lite trist och latmaskigt kan jag tycka även om omslaget var snyggt! Var jag författare skulle jag tycka det var supertrist om min bok hade samma omslag som någon annans!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag skulle nog också tycka att det vore ganska så trist om det var min bok om jag inte älskade omslaget så mycket att jag inte brydde mig. Jag undrar lite vart förlagen hittar omslagen? Finns det någon slags omslagsbank de letar i om man inte har en speciell grafisk designer som man anställer? Stora knepiga frågor det här :D

   Radera
 2. Tycker att jag känner igen det där med en fotobank...men vad vet jag! ;-)

  SvaraRadera