tisdag 4 juni 2013

Lästa böcker i maj!


Ah, vilken läsmånad! Jag håller mig fortfarande inom det eminenta (läs frustrerande) antalet lästa böcker sju, men det verkar vara det rimliga antal lästa böcker för mig just nu och det är jag okej med. Speciellt då böckerna som jag läst har varit helt fantastiska bra. Den bästa var helt klart Don´t Breath a Word och Francesca men sedan slåss de andra om andraplatsen. Fantastiska bra läsmånad och med tanke på att juni kommer vara månaden då jag läser klart IT (hoppas jag) så ser juni läsmånad väldigt ljus ut den med.

Don´t breath a word av Jennifer McMahon
Underbara Helvete av Jamie McGuire
A Clash of Kings av George R R martin
Vi är inte sådana som i slutet får varandra av Katarina Sandberg
Stjäla the show av Emmy Abrahamson
Förr eller senare exploderar jag av John Green
Francesca av Melina Marchetta

4 kommentarer:

 1. Med Green och Marchetta samma månad ska man vara nöjd. Det är två av mina favoritförfattare för ungvuxenböcker.

  SvaraRadera
 2. Å Francesca är så himla fantastisk, håller på att gå sönder av att inte få recensera förrän nästa vecka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är den! Är också helt frustrerad över att recensionsdatumet ligger så långt borta. Vill bara ösa kärlek över den <3 Tänk att hon lyckades så bra med den andra boken också. Fantastiskt!

   Radera