söndag 23 juni 2013

Juni - sämsta läsmånaden någonsin!

Jag tror att jag måste deklarera juni månad som den absolut sämsta läsmånaden någonsin även om månaden inte är slut än för jag har inte läst ut en enda bok. Är ganska så säker på att jag kommer läsa ut The Raising idag dock men vågar inte lova något. Försöker nämligen hålla 70 bollar i luften då jag försöker läsa, blogga, jobba, bygga hus, springa till läkare pga av sånt som bara gör livet allmänt trist och tar mycket tid och energi (som jag berättar om längre fram för er som inte redan vet och läst om det hos en annan blogg) och sen ska man vara lite social däremellan. Jag har däremot hunnit läsa halva IT och en rapport kommer denna vecka plus att nu tar alla läkarbesök slut i veckan så då vet jag att jag kommer få mer tid till läsning. Mycket mer tid. För det är faktiskt lite stressigt att inte ha tid att läsa fastän man vill. Fast idag kommer jag bara ägna mig åt läsning. Och att äta pannkakor. Och kanske börja läsa Wolf Hall...så inte helt fel ändå för en söndag.
     Och just det! Glad Midsommar på er!   

4 kommentarer:

 1. Ojoj! Ja så är det ibland att livet tränger sig på! Tror jag anar varför du springer till doktorn och kan väl säga att jag varit där med! Hoppas du får lite lugn och ro till att läsa ut en enda bok!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag läste det! Så skönt att allt ordnade sig för dig till slut. Det är väldigt energikrävande det där. Men nu har jag i alla fall läst ut en bok. Och är redan halvvägs ur nästa så jag fick upp farten igår ändå :)

   Radera
 2. Mmm, det är det verkligen! Du ska veta att även om vägen känns lång så löser det sig nästan alltid! Hoppas det går snabbt för er! Vill du veta mer om vad vi gjort får du gärna maila! Skönt med lite läslust igen!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket <3 Kanske kommer det ett litet mail snart. Som tur är börjar vi närma oss slutet på resan. Hoppas jag. Så vi kan börja om igen. Tills dess drunknar jag i böcker. Läser The Twlve nu av Cronin. SÅ fantastiskt bra :D

   Radera