torsdag 20 juni 2013

Fler King till samlingen!

Är man förtjust i Stephen Kings böcker så är man. Det har jag märkt då de som jag känner som gillar Kings böcker mer har det som en besatthet precis som jag och ingen vanlig läs-författarrelation för alla de jag känner som läser King har stora samlingar av hans böcker. Min egna bara växer och växer och igår fick jag fem stycken av en gammal King-samlare för att hon inte kunde ha kvar dem. "Det gör ont", sa hon, "att ge bort dem men nu vet jag att de hamnar i trygga händer". Och galet glad och tacksam är jag för det för böckerna är så fina! Så nu står de där och pryder min Kingsamling så fint. 

6 kommentarer:

 1. Jaha ja, jag tänkte ju kolla vilka det var, men tji fick jag. Är de på spanska allihop?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja! Bag of Bones, Storm of the Century, två från Dark Towers-serien och en Kingnördsbok som beskriver i detalj alla hans böcker hehe. Så nu kanske jag kan få ändan ur någon gång och läsa på spanska :D

   Radera
 2. Man kan väl aldrig få för mycket King :-)

  Jag har förresten precis skickat lite länkkärlek åt ditt håll : http://www.fiktiviteter.se/2013/06/20/lankkarlek-fran-linda-och-glad-midsommar/

  SvaraRadera
 3. Så fina de är, riktigt dramatiska omslag! Man kan aldrig få för många böcker av Stephen King, och eftersom han skrivit så många har man heller aldrig många nog! Eller nåt... :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha! Bra argument tycker jag. Sen kan man heller inte ha för många dubbletter. I alla fall inte om de är på olika språk :P

   Radera