måndag 10 juni 2013

En sådan där måndag!

 
(Via www.itsgeorgia.me)

Usch jag hoppas det! För annars vore det en jobbig måndag för jag har en sådan där dag då allt går fel hela tiden. Ingen mjölk till morgonkaffet, utspillt kaffe på tangentbordet och allmän klumpsighet. Som tur har jag IT och The Raising att vända mig till för även om jag inte har läst mycket i helgen (knappt alls) så har jag i allafall när jag väl kunnat läsa lite, spenderat tiden i alldeles utmärkt sällskap. The Raising förresten. Vilken bok! Jag har inte kommit så långt än men jag kan absolut rekomendera den så här långt. Aka-porr och gotik på hög nivå! Hög, HÖG nivå!

8 kommentarer:

 1. Ojoj måste läsa The Raising, det låter otroligt lovande! Upptäckte att den "råkat" bli nedladdad till min Kindle nyligen ... undrar just hur det gick till? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha ja det undrar jag också ibland. Den där en-klicks-nerladdningen där är livsfarlig om det är en billig och bra bok :D

   Radera
 2. Mm? Bättre än Harwood? Håller på att göra min sommarlista och alla kan inte komma med.
  Men du. Vad jobbar du med egentligen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja! Det är ju ingen Harwood för de är väldigt olika då Harwood är mörkare och mustigare men jag har faktiskt tänkt på att du om någon borde gilla den här boken. Religionsvetaren inom mysryser som en tok. Tänk akademisk miljö, professorer inom religionsvetenskap och ett moget språk. Får Carol Goodman vibbar av den här helt klart. Har fortfarande bara läst halva typ men älskar den verkligen!

   Jag befinner mig inom finansvärlden (vilket är jättekonstigt då finans är lika med sömnmedel för mig) men trivs ganska så bra. Min dröm däremot är att doktorera inom religion, en dröm som jag har tänkt förverkliga så snart som möjligt efter att ha haft en ganska så lång akademisk paus. Tänk spökforskning till exempel! Vilken dröm!

   Radera
 3. jag vill OCKSÅ doktorera! så fort jag får en liten stund över:) men du vet att vi här i lund har en doktor i parapsykologi va? hahaha.

  åkej. du behöver inte säga mer alls. jag köper den här! tänkte skriva en bok till snart (yeah right) och ska ha en kvinnlig forskare i huvudrollen. vad ska hon forska i? måste vara nått om fornnordisk religion.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ÅH! Nä men ÅÅÅH, vilket ämne!! Fornnordisk religion! Blev helt till mig nu och kan brainstorma som en galning i evigheter om sådant. Så bli inte förvånad om det dyker ner ett mejl under dagen i och med att du frågar :D Har du något emot det?

   Åh ja doktorera vore SÅ spännande! Och doktorn i parapsykologi ja det har jag googlat fram för ett tag sedan. Otroligt roligt ämne att vara doktor i:)

   Tror helt klart att du kommer gilla boken. Kan som sagt bara stå för 50% än så länge men vilka 50% det är!

   Radera
 4. Maila du:). Min adress står på hemsidan. Vi får ju se det här som rent jobbrelaterat;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Utmärkt :) Då dyker det ner ett snart! Och kommer det inget idag så kommer det imorgon för har lite mycket här för tillfället.

   Radera