torsdag 9 maj 2013

Obokigt men skräckfyllt inlägg. (Varning återigen för läskigt klipp och taskiga TV-producenter!)

Kommer ni ihåg det där otroligt läskiga spöket i hissen i Brasilien som jag skrev om här på bloggen förra hösten? Jag kan här meddela att de har gjort det igen och denna gång stoppat in en död kropp (eller ja inte direkt död på riktigt...) i en kista i en hiss. Själv har jag svårt att tycka att detta är så där jätteroligt med tanke på att flera av de stackars människorna i hissen håller på att dö av skräck men det finns några människor som reagerar ganska så roligt så jag delar med det med er ändå.Fast ärligt talat. är inte det här något av det mest taskiga som ni sett? Då föredrar jag norrmännens sätt att skämta med människor i hiss...

4 kommentarer:

  1. Åh, jag minns det där superläskiga klippet! Jag visade det både för man och barn och vi förfasades! :) Men visst är det på gränsen? Jag hade fått hjärtsnurp, definitivt! Men var det inte så att det visade sig att det allt var riggat av skådespelare? Har för mig att nåt av barnen sa det...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä men det visste jag inte. Blir genast MYCKET lugnare i så fall :) Och fantastiska skådespelare också!! Som gjorde för skräckfilmsroller :D

      Radera