onsdag 10 april 2013

På Sagokafé i Athen! (I allafall i mina drömmar.)

Nästa gång jag och Herr Lingis planerar att ta oss till Europa så finns Grekland med på kartan. Alltid när man åker hem så blir det alltid så otroligt intensivt då man vill umgås med alla på en och samma gång och se och äta och shoppa allt man vill så att man är helt slut när man kommer tillbaka. Så vår plan nästa gång är att spendera sista veckan på semestern i Grekland för att vila upp oss på någon mindre turistig ö. Denna plan kan ha sitt ursprung i att jag har en grekisk vän här som har gjort mig galet sugen på att besöka Grekland då jag aldrig har varit där innan. Hon har så många fantastiska och oturistiga tips att komma med hela tiden och nu måste jag bara dela med mig av ett av det allra finaste. 

Cap Cap är nämligen något så fantastiskt som ett Sagokafé som hyllar Alice i Underlandet och det är så otroligt fantastiskt fint så att det inte är klokt! De har även en facebooksida utifall man nu blev toksugen nu på att åka dit precis som jag blev.

Bokbord! Alltså hallå så fint!
 
 All pictures belong to Cap Cap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar