måndag 1 april 2013

Mars månad. Ett aprilskämt?


Det har lite känts som om läsningen under mars månad har varit ett riktigt aprilskämt då jag har tyckt att allting har gått jättetrögt. Fast nu så märker jag att jag ändå har läst på som vanligt så, så illa har det ju inte varit ändå. Bästa denna månad var helt klart Fågelbarn men jag tokälska de andra också så det var inte direkt någon dålig läsmånad. Nu ser jag fram emot april. Jösses vad här ska läsas bra böcker!

Det okända av Clas Svahn
The Lottery av Shirley Jackson
Synvilla av Karina Berg Johansson
Andetag av Stina Nilsson
Glasblåsarns barn av Maria Gripe
Fågelbarn av Christine Ljungqvist
Jack & Jill av James Patterson
Doktor Joseph av Andreas Roman

4 kommentarer:

 1. Månadens bästa var Fågelbarn även för mig! :)

  SvaraRadera
 2. Flott oppsummering! Ta gjerne turen innom meg i dag og legg igjen en link der :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma :) Är inne hos dig nu och kikar :)

   Radera