måndag 8 april 2013

En liten måndagsrapport!

Tack och lov att bloggen ofta sköter sig själv för det är tungt här för tillfället. Inte när det gäller läsandet för jag läser som en galning men i livet i allmänhet. I helgen var det dock bröllop så det tjongade om det och både jag och Herr Lingis dansade som små virvelvindar fram till klockan 06.00 på morgonen och var nog antagligen de som stod längst på dansgolvet. Ibland behöver man en lång och fröjdfylld danskväll så livet blir lite lättare. Sen är ju de argentinska bröllopen helt galet roliga och som tur är har vi ett till om några veckor att gå på. 
     Annars har jag precis börjat på A Clash of Kings och är redan fast. Samtidigt läser jag i fantastiska Onda Flickor och Saga Swärd så ont om läsning har jag inte direkt. Det börjar bli riktig krispig höst här i Buenos Aires och solen lyser vackert på dagarna och det är runt 5 grader nu på nätterna. Perfekt för kvällar med raggsockor, uppkrupen i soffan bramför brasan med en bok och lite sherry. Så egentligen kan jag inte direkt klaga. Hösten är ju här och bara det gör ju livet lite lättare.

2 kommentarer:

  1. Här i snöiga Umeå har jag gått och längtat efter våren i flera veckor men nu fick du mig att längta till hösten istället ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha den kommer den kommer! Och med förhoppningsvis en låååång och varm sommar emellan :D

      Radera