onsdag 13 mars 2013

Its a never ending boklista!

Det har kommit in så många recensionsexemplar den senaste tiden att jag inte riktigt vet i vilken ände jag ska börja då jag helst vill läsa alla på samma gång. Fast sedan så har jag också en gigantisk lista med böcker som jag också vill läsa just nu. Och ibland blir jag lite stressad över det här. För det finns för många böcker och för lite tid. Verkligen! Ibland har jag dagar då jag känner att livet var enklare innan jag bokbloggade för min kunskap var inte i närheten så stor om hur många fantastiska böcker det finns som jag har nu. Fast egentligen menar jag inte alls det där. För jag blir ju även lycklig av tanken på hur många fantastiska böcker det finns och av att bokblogga. Tänk vad livet är enkelt ibland. 
     Så jag gör listor för tillfället på böcker och delar upp dem i olika kategorier. Det är dock ett evighetsjobb. Här under ser ni listan på böcker i kategorin: Böcker som jag tänker köpa in så fort jag kan. Dock har jag ju köpstopp just nu...lite surt det.
     
Winterlong by Hand, Elizabeth
What Lies Beneath the Clock Tower by Margaret Killjoy, Killjoy, Margaret
The Stone Diaries by Carol Shields
The Reapers Are the Angels by Bell, Alden
The Raising by Kasischke, Laura
The Night Villa by Goodman, Carol
Available Dark by Elizabeth Hand
The Haunting of Alaizabel Cray by Wooding, Chris
The Haunted by Bentley Little
The Chimney Sweeper's Boy by Vine, Barbara
The Brimstone Wedding by Vine, Barbara
The Blood Doctor by Vine, Barbara
The Bird's Nest by Jackson, Shirley
Sunshine by McKinley, Robin
Saffron and Brimstone by Hand, Elizabeth
Radiant Days by Hand, Elizabeth
Hangsaman by Shirley Jackson
The Sundial by Shirley Jackson
Ghosts by Gaiman, Neil, Hand, Elizabeth, Kiernan, Caitlin R.
A Field of Darkness by Read, Cornelia
I am legend by Richard Matheson
A Prayer for the Dying av Stewart O'Nan

4 kommentarer:

 1. Jag känner igen mig. Alltså, innan jag började bokblogga så hade jag ingen aning om alla spännande böcker som finns där ute, utan gick i samma gamla vanliga hjulspår. Nu är det omväxlande spännande och stressande.
  Intressant lista, den enda jag verkligen läst något av är Carol Goodman, hon är en av mina favoriter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja men visst är det så. Det är både underbart och jobbigt på samma gång men jag skulle aldrig i hela världen byta bort det :)
   Sen OJ vad du har att läsa sen :D Flera på listan är storfavoriter hos mig! Älskar Goodman också.

   Radera
 2. Jag känner precis som du, men inte vill man vara utan bokbloggandet :) Om bokhyllorna håller med mig förtäljer inte historien...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha mina böcker bor just nu på golvet. MIna hyllor rasade nyss. Vi kommer dock flytta i höst så då får de ett eget rum till och med men det är jobbigt när hyllorna inte klarar av lasten längre. (Är dock galet sotis på dina senaste fantastiska inköp :D)

   Radera