fredag 15 februari 2013

Vinnaren av "En sekund i taget" är...


Trettio personer var med i utlottningen och jag hade så roligt när jag drog en vinnare. Jag önskar dock att alla kunde få vinna boken men eftersom det inte går så hoppas jag att ni får tillfälle att läsa den ändå. Fast jag hittade inte min fina tangohatt som måste ha kommit bort i senaste flytten när jag skulle dra en lott, så jag fick använda mig av en punkperuk som fick fungera som hatt istället. 


Efter att ha skrivit, klippt och vikt ett bra tag drog jag en vinnare. Och vinnaren som kommer få boken En sekund i taget av Sofia Nordin är:

TA DA DA TA TA TAAAAAAAAA!
(Ledsen för suddigt kort.)


GRATTIS Louise!
Jag hör av mig via din blogg eller också så mejlar du din adress till mig om du ser det här så kommer boken på posten.

8 kommentarer:

 1. Yay, vad glad jag blir! Mejlar dig nu :)

  SvaraRadera
 2. Så gøy, gratulerer til den heldige vinneren :)

  SvaraRadera
 3. Ja Hurra vad roligt :D Du har nu fått mejl Louise!

  SvaraRadera
 4. Det är så det får bli. Grattis till Louise! :)

  SvaraRadera
 5. & inte vann jag här heller men grattis grattis Louise!
  Kram Cissi

  SvaraRadera