lördag 9 februari 2013

Ett sant dar just nu inlagg igen

Det blir inte sa mycket last just nu men min resa genom the Territories ar snart over och josses vilken resa det har varit. Annars befinner jag mig mest i poolen for tillfallet. Sommaren gar snart mot sitt slut sa passar pa allt vad jag bara kan. Snart ar det er tur att fa var och sommar och jag antar att det ar val inte mer an rattvist. Daremot ryktas det om regn imorgon sa ska passa pa att gosa ner mig i soffan da med The Haunting of James Hastings. Det ar dags for lite haunted house-litt nu.

4 kommentarer:

 1. Verkar inte gå någon nöd på dig, sa hon, med ett uns av avundsjuka.
  Här är det bister vinter med snöstorm. Olika falla ödets lotter. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jag kan trösta dig med att det är så varmt att det går inte att sova på nätterna. Man går omkring som en zombie mer eller mindre på dagarna av trötthet och värmeslag:)

   Radera
 2. Såg din bild.. sen tittade jag ut genom fönstret.. snöstorm! :S
  Du ser ut att ha det skönt i allafall! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Jag som längtar så till snöstorm för tillfället :D Men ja jag har det skönt när jag har tillgång till poolen. Annars svettas jag mest...

   Radera