tisdag 12 februari 2013

En liten lägesrapport!

Det är så svettigt just nu. Det är så varmt att man inte kan sova och att man går omkring på dagarna som en trött och svettig zombie. Det är för varmt för att vara ute och att sitta vid datorn är en ren plåga. Så jag är jättedålig på att kommentera på era bloggar för tillfället utifall ni undrar vart i hela friden jag har tagit vägen. Däremot har jag läst som en toking. Jag har hunnit med att läsa ut The Talisman av Stephen King och Peter Straub, En sekund i taget av Sofia Nordin, Onda krafter i Sollentuna av Coco Moodysson, Skuggan i väggen av Kerstin Lundberg Hahn och hunnit påbörja Only väg is upp av Abrahamson. Har snöat in lite på barn & ungdomslitteratur och trivs alldeles utmärkt här för tillfället. 
     Sen har jag även hunnit med att träffa en svensk som skrev mig via min bokblogg och som är här i Buenos Aires ett tag. Det är inte första gången det händer mig att någon kontaktar mig via min blogg för att säga hej och som är på väg hit och det är otroligt trevlig och jag blir lika glad varje gång. Så i söndags sågs vi och drack kaffe och pratade om böcker och livet i allmänhet. Sen har jag även hunnit med att baka semlor i värmen och det var det verkligen värt. Ett problem bara är att jag gjorde minst trettio semlebullar men ville inte se semlorna efter att jag hade tryckt i mig tre så nu har jag hela frysen full av semlebullar. Fast det är klart. Det kan vara trevligt att plocka fram en eller två lite då och då kanske när semlesuget tar vid.

     Om några veckor kommer jag vara helt ledig ett tag så då hoppas jag att det kommer vara svalare och att jag då kan kommentera lite bättre och även skriva mycket mer på mitt skrivprojekt. Sen kanske en av mina största drömmar kommer införlivas (nej inte publicera en bok utan en annan dröm) men vi får se. Jag försöker inte att hoppas för mycket just nu men om det sker, lovar jag att publicera det här.
     Så det var den spretiga lägesrapporten det. Men till sist vill jag också säga att det är så otroligt roligt att så många vill vara med i utlottningen av En sekund i taget. Det ska bli väldigt spännande att dra en lott på fredag.  

6 kommentarer:

 1. Och här sitter jag och fryser, tänk hur olika det kan vara :) Ha det fortsatt bra i värmen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch jag längtar till vintern nu. Konstigt det där med att man alltid längtar till det man inte har osv. :) Men tack! Snart är det er tur, vänta bara :D

   Radera
 2. Hm, ok, jag skulle gärna tycka synd om dig, men när jag ser på väderleksrapporten att ännu ett j&%/&%&%la snöoväder är på väg in så...
  Kul att du får läsa i alla fall;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha! Skulle kunna döda lite för snöoväder nu. Kan vi inte byta lite?

   Radera
 3. Alltså, när det är så där varmt kan man ju inte fatta att litet kyla skulle vara något att klaga över. Men när det känns som att mina fötter varit isklumpar i flera veckor låter det som en dröm... :) Men bra böcker verkar finnas överallt i alla fall, och semlor också att döma av bilden!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja du har alldeles rätt! Och tvärt om också! Man glömmer av hur jobbigt det är att frysa när man är varm hela tiden och hur jobbigt det är att vara varm hela tiden när man fryser. Varför kan det inte vara sådär lagom både här och hemma i Sverige? Men som tur är finns det ju bra böcker o semlor som du säger överallt. Annars hade det blivit outhärdligt :)

   Radera