fredag 1 februari 2013

Årets första månadsrapport

Dying fall av Elly Griffiths
Waking the Moon av Elizabeth Hand
Fel grav och andra berättelser av Kelly Link
Askungeleken och andra berättelser av Kelly Link
Sirenen av Tiffany Reisz
Torsdagsänkorna av Claudia Piñeiro
Den vita frun av Frida Skybäck
Fire av Kristin Cashore

8 böcker lästa i januari och jag känner mig ganska så stolt över mig själv just nu med tanke på att jag höll mitt nyårslöfte och bara lustläste utan stress. Jag misstänker att jag kommer ligga på det här tempot nu i år vilket innebär att det kommer bli 96 lästa böcker i år. Förhoppningsvis kan jag kanske klämma in två till så jag kommer upp i hundra, något som verkar vara totalt omöjligt för mig. Men vi får väl se.
     Bästa boken den här månaden och kanske någonsin(!!!) var ju utan tvekan Waking the Moon av Elizabeth Hand men de andra var ju också väldigt bra. Sen pågår ju fortfarande läsning av The Talisman som är helt galet bra och som jag inte läst hälften av än. Är bara på sidan 420 eller något sådant men räknas inte det som en hel bok egentligen? Det är ju nästan så att jag då har läst hela 9 böcker den här månaden då. Om man fuskar lite.    

4 kommentarer:

 1. Imponerande, jag fattar inte hur du hinner. Själv hann jag nog med ungefär 350 sidor förra månaden, hahaha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha men du har ju en utmärkt ursäkt PLUS jobbar med böcker och det borde ju räknas :D

   Radera
 2. Jobbigt med böcker som är tjocka som två eller tre "normala", då är det bra att räkna sidor också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha ja visst är det!! Men den är SÅÅÅ bra. Läser den som besatt nu :D

   Radera