måndag 14 januari 2013

Omläsning på gång!

Jag lånade ut The little stranger till en vän (som alltid lämnar tillbaka mina böcker för övrigt utifall ni undrar att jag har blivit tokig som lånar ut böcker) för ett tag sedan och fick idag tillbaka den med ett glädjetjut av "låntagaren". Hon hävdade bestämt att detta var något av det bästa som hon hade läst. Och det kan ju jag inte mer än hålla med om men sen blev jag så sugen på att läsa om boken. Jag vill verkligen se om den var sådär fantastiskt fin som jag tyckte och om det faktiskt fortfarande platsar som nummer ETT (alltså som världens bästa bok) fortfarande. För det är ju ett högt betyg att leva upp till. Så upp till bevis nu Sarah Waters. Dazzle me!


10 kommentarer:

 1. OJ, bra är den, men världens BÄSTA? Ska bli spännande att se om du tycker att den håller för omläsning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja den ligger högst upp på min lista så det ska bli roligt att se om den ligger kvar där :)

   Radera
 2. Slukade den här under några dagar i somras när jag låg sjuk. Har nog aldrig varit så fantastiskt att ligga däckad av en förkylning som då! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh det förstår jag! :D När man är sjuk och läser sådana böcker så är det riktigt trevligt att ligga sjuk ju :D

   Radera
 3. Denna står oläst i bokhyllan hemma hos mig. Kanske dags att läsa den.. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaa det tycker jag absolut att du ska. Den är helt fantastisk!

   Radera
 4. Världen är full av underbara böcker som bara väntar på att bli lästa. Jag behöver mer tid...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja det där är ett jobbigt problem. Ibland känns det som om jag drunknar i bra böcker som jag bara måste läsa.

   Radera
 5. Oj, att du vågar!! Alltid lite vanskligt att läsa om favoritböcker.. Skäms dock att säga det men den här står oläst i hyllan... Jag VEEEET, jag veet, jag skulle älska den. Det vet jag ju. Har ju faktiskt ALLT jag gillar. Men så ligger den också i min hyllvärmar-bokomat-bokhylla inför våren nu också. Drar mig alltid lite extra inför tjockisarna dock, även om jag är fullt medveten om att detta kommer att bli en favorit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha! Åh men du vet att de bästa böckerna är nästan de som legat som hyllvärmare riktigt länge och sedan är fantastiska. Det är lite som att ha en skattkista i hyllan som man helt plötsligt upptäcker :D
   Och det är lite läskigt att läsa om den men än så länge är jag INTE besviken.

   Radera