fredag 25 januari 2013

När katten är borta...

Tjoff sa det och så var helgen här. Det blev inte mycket skrivet den här veckan märkte jag men det beror på att det har varit så galet varmt väder så jag har inte orkat göra någonting. Det har egentligen bara varit runt 36 grader varmt vilket är överkomligt men det har känts som cirka 45 grader i luften och när vädret är på det viset är det omöjligt att leva normalt. Det är så varmt att människor i kollektivtrafiken inte längre sitter upp utan mer halvligger i sätena, att trafiken har blivit lite lugnare för att ingen orkar bråka eller köra som dårar och vinden har ungefär känts som om man har satt på hårtorken på högsta sprutt med varmluft för att sedan blåsa sig själv i ansiktet. Riktigt obehagligt alltså. Fast nu är det fredag och temperaturen är numera under trettiostrecket och helgen är här. I helgen har jag tänkt att skriva en hel del då jag kommer mestadels att vara själv och det ska läsas som en tok. Det ska också sovas, smuttas på lite vin och spelas Wii. Det ska tittas på TV-serier (funderar på att titta på hela Buffy-serien igen kanske) och bara slappas. Men framför allt så ska det skrivas. Så jag är helt galet helgpeppad för tillfället. Fast någon inlägg blir det nog också i helgen fastän jag egentligen vill vara teknikfri under helgerna men jag måste ju bara skriva om Waking the Moon nu. För den är ju kanske världens bästa bok faktiskt.
    Så jag återkommer. Med förhoppningsvis något vettigare att säga och kanske dansandes på borden.

6 kommentarer:

 1. Men hallåååååå!! Vad oerhört elakt att vifta med så där ljuvligt väder (jag väljer att glömma hur jobbigt det kan kännas när det är över 25 grader) när vi har minus 18 på mornarna! Ska vi byta?! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha jag är hemskt ledsen men ja jag byter gärna!!! Är SÅ varm heeela tiden så vill gärna ha lite svensk kyla nu:D

   Radera
 2. Åh, send gjerne litt varme hit nord, så skal jeg sende deg litt snø ;) God helg og kram fra Anette :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det gör jag gärna :D Och god helg till dig med! Hoppas du har det ljuvligt :)

   Radera
 3. Sådär ja, så sitter man vid en normal dator och kan surfa runt och kommentera lite. Tycker din helg verkar helt förträffligt underbar, strunt i värmen. Se till att vinet är rejält kylt och låt inspirationen flöda! Lycka till med skrivandet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyckte din helg verkar helt ljuvlig den med (även om jag aldrig lyckades kommentera det) och det måste vara hemskt spännande nu!! Och dina kissemissar verkar hemskt livliga och härliga. Här har det blivit lite skrivit och en hel del mys men också lite magsjuka idag så idag blir det mest filmtittande. Men det är varmt i alla fall :D

   Radera