fredag 30 september 2011

Dagens...

Vad passar bättre en sådan här ljummen fredag än att hänga med på Dark Places enkät. Så här kommer mina svar på...

Dagens...

Outfit: Grå mysbyxor och vitt linne. Har inte riktigt kommit igång än idag (fem timmar efter Sverigetid ni vet) men både jobbar och pluggar på ändå.
Humör: Än så länge riktigt glatt men i och med att jag befinner mig i hyperstressbröllopsförberedelseperiod så kan det växla mellan glatt och hysteriskt argt ganska fort ibland. Borde nästan bära på en liten varningstriangel för tillfället...
Tanke: "Om jag läser ut det här kapitlet i studiekompendiet så får jag nog belöna mig med lite choklad sen."
Frukost: Frallor med marmelad och kaffe. Helt tomt i kylskåpet så även lunchen idag får bestå av samma ingredienser.
Bok: The distans hours av Kate Morton. Riktig tegelstenskärlek.
Låt: Har haft Dedication to my ex av Lloyd på hjärnan i flera dagar. Väldigt irriterande för den är både riktigt sexistisk plus att jag inte rekommenderar att man sjunger på den högt. Kan bli otrevlig stämning då. 
Hurra: Bara en vecka kvar tills den första av mina bästa vänner landar. 
Bu: Champagnebakis. 
Längtan: Till bröllopsresan i januari så jag äntligen kan få vila lite. 
Önskan: Att jag nästa år får fira jul hemma i Sverige. Är trött på tomte i shorts, 40 grader värme och champagne på julen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar