onsdag 12 december 2012

Andra gången gillt?

Jag är en sådan där person som snöar in på grejer. Har jag väl fått för mig någonting så ger jag inte upp, vad det än är. Så när jag läste Fifty Shades med förhoppning om att det finns välskrivna erotiska och moderna böcker så blev jag ju helt grymt besviken som några av er redan vet. Eller besviken och besviken utan kanske mer arg över ett en bok som är så galet populär var så dåligt skriven. Alla dessa upprepningar. Usch!
     Nu är inte erotisk littertur någonting som jag lägger högst upp på min läslista direkt men när Harlequin förlag skickade en förfrågan om jag var nyfiken på att läsa Sirenen av Tiffany Reisz så kunde jag inte låta bli att tacka ja. För jag tycker att existensen av bra böcker inom den erotiska genren ska och borde finnas. Dock innan jag sa ja så googlade jag på den som en galning för att se vad för slags bok det var och upptäckte att den anses vara välskriven, ha komplexa och intressanta gestaltbeskrivningar och ska tydligen framkalla floder av tårar. Sen ska den i och för sig innehålla BDSM och grejer den här med men av det som jag har läst om den så beskrivs den inte som en vanlig erotisk novell utan mer som en novell om komplexa relationer. Så ja! Jag blev väldigt nyfiken och kommer även läsa den i hängmattan under jul. Sen är omslaget snygg och kom i ett julinslaget paket med guldstjärnor. Väldigt snyggt!

6 kommentarer:

 1. Denne boken har jeg også tittet på og er ganskje nysgjerrig! Kanskje jeg skal vente og se hva du syns om den ;) Om du har lyst til å lese velskrevet og bra bøker anbefaler jeg Rebecca Chance på det sterkeste. Selv om bøkene foreløpig bare finnes på engelsk, er det lettleste og utrolig bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer nog påbörja den ganska så snart :D Är för nyfiken för att vänta länge hehe. Men tack för tipsen! Jag kommer helt klart kolla upp Rebecca Chance :D

   Radera
 2. Har börjat läsa den... Säger inget än så långe - har bara kommit några kapitel in i den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ÅH! Nu blev jag jättenyfiken på vad du tycker. Ska läsa den så fort Astas fantastiska bok är färdigutläst :)

   Radera
 3. Ska bli roligt att läsa vad du tycker om denna. Jag håller nämligen helt med dig om Femtio nyanser. Jag har sällan läst något sämre skrivet och det gör mig rent ilsk att sådant skräp säljer så bra och att så många älskar skiten. Att det dessutom pratas om den som något som ska bidra till kvinnors sexuella frigörelse, ja herrejisses.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha ja USCH! Egentligen är det inte roligt att den anses av många bidra till kvinnans frigörelse men jag måste skratta lite åt det ändå. För det är så konstigt! Men sen tycker jag verkligen att det behövs mer bra litterär erotik så jag hoppas starkt på denna nu :D Påbörjar den nog i helgen.

   Radera