onsdag 28 november 2012

Spöket i hissen! (Varning för läskigt klipp och taskiga TV-producenter!)

Jag vet inte om ni har sett det här men här i Argentina är det en stor nyhet. Ett brasilianskt TV program har med en dold kamera och en liten flicka skrämt livet ur en hel del brasilenare. Och ok jag erkänner. Jag gillar spöken men hade nog skrämts livet av det här. Jag blir rädd bara av att se klippet.

9 kommentarer:

 1. Jeg så denne på Facebook i dag tidlig og syns den var rett og slett ondskapsfull. Jeg hadde nok trengt år med terapi hadde jeg blitt utsatt for denne spøken (men litt morsom var den jo ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja jag med! Fy sjutton vad läskigt! Men lite skoj håller jag med om att det är. Men stackars människor :)

   Radera
 2. Herregud jag hade dött! Spöken visst, men läskiga små spökbarn är nog det värsta jag kan tänka mig. Mig hade de fått bära ut från hissen! :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha visst är spökbarn det läskigaste som finns. Fy bövelen alltså :D

   Radera
 3. Jag har sett andra liknande program från både Brasilien och Argentina på spansk tv och måste säga att det är helt otroligt vad jävliga de kan vara. Tänkte de inte på att de faktiskt kunde skrämma livet ur någon?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag har funderat på många gånger om vad för syn de har på sina medmänniskor här. För det är liksom helt ok att vara riktigt elak. Även i vardagen så är det ok att kalla någon för tjock eller ful och alla verkar vara helt ok med detta. Själv blir jag helt galet arg när någon ä elak mot någon i min närhet. Har skällt många gånger på människor över detta. Inte ALLS ok med mobbningsattityd och någon gång tycker jag att de borde lära sig detta.

   Radera
  2. Usch! Jag kom på att jag generaliserade en hel del här och det menar jag ju så klart inte att göra. Alla är inte elaka mot sina medmänniskor för de är riktigt fina också. Ville mest bara tillägga det :P Men de är bra på att göra elak TV.

   Radera
 4. Orkade inte ens se klart! Fy fan vad elakt!!! Jag avskyr när man ska skrämma eller förnedra folk. Tänkte bara på ifall någon skulle bli så rädd att de grät/kissade på sig/svimmade. Kul...not!!! Usch, blev bara förbannad. Stackars människor!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror säkert att någon svimmade men att de valt att klippa bort det. Den har en helt hemsk humor här nere i söder. Ju elakare destå roligare. Själv så gillar jag själva iden men inte hur de genomförde den. Kunde de inte varit i alla fall liiite snällare?

   Radera