onsdag 28 november 2012

Unboxing!

Jag har aldrig förstått hur det går till det här med Unboxing-inlägg. Jag hinner nämligen aldrig ta ett foto innan jag har slitit upp paketet och klappat på boken. Hur gör ni egentligen? Sliter ni upp paketet för att sedan stänga igen det igen för att ta ett foto eller har ni verkligen så mycket is i magen att ni klarar av att vänta tills att ni har tagit fram kameran/telefonen för att fota? Ja jag lyckas i alla fall inte och därför blir det lite fail i det här inlägget då jag tänkte visa upp mitt fina paket som kom på posten. Men här är den i alla fall. Min fina nya bok som jag köpte in på rekomendation av en ganska ny litterär tvillingsjäl. Jag vill bara slita upp boken och dyka in i Barbara Vines värld som än så länge varit helt oupptäckt hos mig men jag har lovat mig själv att hålla mig till jul/sommarlovet. Hej hängmatta och sommar! 

2 kommentarer:

 1. litterär tvillingsjäl:-). lite som anne på grönkulla och diana:-).
  men jag tror på den här och dig. asta är ett fruntimmer man inte glömmer i första taget. och miljön. MILJÖN!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha ja just det :D
   Och nu blev jag ju ännu mer peppad på den här boken. Jag vill ligga i hängmattan och läsa NU!

   Radera