torsdag 29 november 2012

Jul(sommar)lovsläsning delux!

Snart är det jullov/sommarledigthär borta och jag har bestämt mig för att de elva dagar som jag har ledigt, totalt koppla av utan internet, telefon och andra ickeavslappnade vardagspryttlar. Min mejl kommer jag nog titta på ibland men inte så mycket mer. Ni vet, lite som om man ligger på en strand någonstans i världen och slappar med en bok, fast hemma. Jag känner att jag behöver totalt koppla av ett tag. Fast då uppkom ju då det här problemet med vilka böcker jag ska läsa så att lovet blir sådär helt perfekt. Och som jag har slitit mitt hår ska ni veta innan min läshög blev helt perfekt. Fast nu känner jag mig riktigt nöjd. Min delux sommar-jullovsläsning ser nu ut så här: 

I handen:
The Ghost Writer av John Harwood
Astas Book av Barbara Vine
Odd av Dean Koontz
Middlesex av Jeffrey Eugenides
Walking the Moon av Elizabeth Hand

På e-läsaren:
Betvingade av Simona Ahrntedt
Smittad av Johanna Strömqvist
Fire av Kristin Cashore8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hehe! Som jag har jobbat på den :D Ibland är läsplanering helt galet skoj!

   Radera
 2. Så där har jag också gjort vissa jular, men haft en del schemalagt på bloggen...;) Får se hur jag gör i år, kanske kör paus i år igen till förmån för praliner, clementiner och en ansenlig läshög.=) Ser ut som en mycket fin hög du fått ihop och räknar snabbt ut att det blir nästan 1 bok/dag... hehe.. du behöver nog plugga ur internet helt i så fall...=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jag tror nästan att internet kommer ligga nere i jul så jag hinner med alla :P
   Det kanske blir något förinställt inlägg men det beror på om jag hinner och orkar innan. Det är så mycket nu. Men visst är det skönt att koppla ur och bara slappa. Tycker att alla är värda en teknologifri läsjul :)

   Radera
 3. Svar
  1. Åh ja :D Tokpeppar inför jul just nu. Som jag ska vila o läsa :D Hoppas du också kommer få det underbart.

   Radera
 4. Middlesex har jag läst. Den gillade jag skarpt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bara hört fina saker om den. Så ser verkligen fram emot att läsa den :)

   Radera